netjobs.com

Logga

Administratör till särskilt boende

Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Administratör till särskilt boende

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.

Beskrivning 
Som administratör inom äldreomsorgen har du ansvar för vissa enheter, den här tjänsten är kopplad till två särskilda boenden och ett korttidsboende.

Det finns en arbetsplats på respektive enhet och arbetstiden fördelas mellan enheterna enligt överenskommelse med enheternas chefer.

Det finns sju administratörer inom kommunens äldreomsorg. Alla har sin arbetsplats ute på enheterna men gruppen har regelbundna möten så som arbetsplatsträffar och metodutveckling gemensamt.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är fakturahantering, vissa personal/bemanningsfrågor, avgiftshandläggning och att hantera hyresavtal för de boende. I det ingår mycket kontakt med de boende och deras anhöriga och med personal. 

Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna är du som administratör enhetens chef och personal behjälplig med olika administrativa uppgifter som kan variera från enhet till enhet. Arbetet är varierande och kräver att man kan ställa om sitt arbete efter situation. 

Kvalifikationer
För arbetet ska du ha utbildning och eller erfarenhet för administrativt arbete. Stora delar av arbetet sker i olika verksamhetssystem så erfarenhet och kunskap för det krävs. För arbetet behöver man också ha god social kompetens.

Villkor
Heltid. Flextid enligt avtal.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Administratör till särskilt boende

Finspångs kommun