netjobs.com

Diskare på Kulturkalaset

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-01

Ansök nu

Diskare på Kulturkalaset

Arbetsbeskrivning

Kretslopp och vatten och Göteborg & Co satsar stort på att minska engångsartiklar på evenemang och kommer även i år att anordna Engångsfritt Evenemang på Göteborgs Kulturkalas, 12-16 augusti.

I projektet testar vi sätt att ersätta mat- och dryckesservering i engångsmaterial med målet om ett helt Engångsfritt Evenemang 2021. Därför söker vi diskare som ska bemanna diskmobilerna som gör det möjligt för oss att använda flergångsalternativ.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av att jobba i disken på restaurang eller bar och är van att jobba i högt tempo. Meriterande med erfarenhet från service och storkök.

Övrig information

OBS! Vid eventuella ändringar i rådande situation kan evenemanget kortfristigt skjutas upp.

Innan evenemanget kommer en informationsträff att hållas den 20/7 där du får mer och praktisk information om jobb.

Kontakta Sandra Alm på mail, se nedan om du har frågor om arbetet !

sandra.alm@kretsloppochvatten.goteborg.se

Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är "Vi gör det lätt att leva hållbart" och vårt jobb är viktigt på riktigt.
Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.
Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.
Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.goteborg.se/kretsloppochvatten<http://www.goteborg.se/kretsloppochvatten> och följ oss på Facebook eller Linkedin.

Anställningsvillkor
Omfattning
Timavlönad
Antal tjänster
6
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2020-08-11
Tidsbegränsat till
2020-08-16
Kontaktpersoner
Helena Bengtsson
Enhetschef
E-post: helena.bengtsson@kretsloppochvatten.goteborg.se
Fackliga företrädare
Sara Håkansson
Saco
E-post: sara.hakansson@kretsloppochvatten.goteborg.se
Johan Ternstrand
Kommunal
E-post: johan.ternstrand@kretsloppochvatten.goteborg.se
Edit Eliasson
Vision
Telefon: 031- 368 74 06
E-post: edit.eliasson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Dela detta jobb

Diskare på Kulturkalaset

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad