netjobs.com

Utbildningskoordinator sökes till FEI - Företagsekonomiska Institutets yrkeshögskoleutbildningar!

FEI bedriver idag en omfattande Yrkeshögskoleverksamhet (Yh) på uppdrag av Myndigheten för Yrkeshögskolan. Det är en eftergymnasial CSN-berättigad heltidsutbildning, där en betydande del utgörs av Lärande i arbete - LIA. Till hösten kommer vi att ha runt 700 studerande fördelade på sju utbildningar i Stockholm, en i Göteborg samt två utbildningar på distans. Alla våra utbildningar ges via FEIFLEX, läs gärna mer här. Till FEI yrkeshögskola i centrala Stockholm söker vi en vikarierande utbildningskoordinator för våra utbildningar. Besök gärna http://www.fei.se/yh för mer information om våra utbildningar. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats i centrala Stockholm, en innovativ miljö där du har stor möjlighet att påverka de studerandes upplevelse och lärande. Antal platser: 1 Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Vikariat 12 månader med möjlighet till förlängning, Heltid. 

Som utbildningskoordinator har du ett stort administrativt ansvar av våra tio utbildningar i samråd med respektive utbildningsledare och verksamhetschefen. Du kommer att administrera information om våra utbildningar och studerande internt i våra system, men även hos CSN och Myndigheten för yrkeshögskolan. Du kommer ha mycket kontakt med våra studerande avseende CSN och andra löpande frågor som rör deras studiemiljö. Du kommer även att ha en stor roll i vår antagning av studerande som sker under våren 2021. Rollen innebär många olika kontaktytor både internt och externt, det är därför viktigt att du gillar samarbete och kommunikation och att du är intresserad av människor. Det är viktigt att du är en van användare av Office-paketet. Som utbildningskoordinator ser vi helst att du kan ansvara för att öppna våra lokaler på morgonen. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

  • Lägst gymnasial utbildning 
  • Dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet av Yh-utbildningar
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • God förmåga att kommunicera och samarbeta
  • Förmåga att skapa goda relationer

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Ansökan görs på www.karisma.se. Vid eventuella frågor kontakta Agneta Ståhl 0706-501940. Senaste ansökningsdagen är den 1/6 2020.

Utbildningskoordinator

Ort
Utgår

2020-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb