netjobs.com

logga

Vi vill träffa dig!

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-19

Ansök nu

Vi vill träffa dig!

Är du arbetssökande eller bara sugen på att testa ett nytt jobb?
Vi på Montico är i behov av personal inom flera olika yrkesområden till företag i Ljungby och Markaryd med omnejd.

Skicka in en ansökan och ditt CV för att ta del av våra jobbmöjligheter!

Arbetsbeskrivning

Våra företagskunder är mestadels verksamma inom tillverkande produktion. Därför söker vi ofta industritjänster som svetsare, CNC-operatörer, montörer och så vidare.
Vi hjälper också kunder med rekryteringar av tjänster som tillexempel administratörer med mera.

Oavsett vilket yrkesområde du hör till så är du välkommen att skicka in en ansökan så kan vi gå igenom dina jobbmöjligheter via oss!

Vi söker dig som

Du står utan arbete och är arbetssökande. Detta är ett bra tillfälle att presentera dig för oss och förhoppningsvis bli matchad med en arbetsgivare.
Har du redan ett jobb men vill testa något nytt så kan du med fördel också skicka in en ansökan för att ta del av våra jobbmöjligheter i regionen!

Skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev där du förklarar vad för sorts jobb som passar dig bäst och vad du är ute efter. Vi lyssnar gärna in till dina erfarenheter och kompetens, antingen via en fysisk intervju eller ett digitalt möte via Microsoft Teams.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Vi vill träffa dig!

Montico AB